Bli kjent med Danielsen – Åpen dag på torsdag

Bli kjent med Danielsen – Åpen dag på torsdag

Torsdag 24. november mellom kl. 17.30 – 19.30 kan du bli kjent med Danielsen Ungdomsskole Haugesund. Da er det nemlig Åpen dag på skolen, og alle er velkommen til å komme innom. 

Alle som har søkt til neste år, er invitert til Åpen dag på torsdag. Men hele Skåredalen og alle andre som er nysgjerrige på skolen er hjertelig velkommen. Her er det ikke krav om slips og lakksko, men kom som du er og føl deg hjemme.

Det vil være forskjellige stands, hvor du vil møte elever fra tiende klasse og være med på forskjellige kjekke aktiviteter. Ute vil bålpannen tennes og alle som vil kan få «grillet» seg pinnebrød. Det vil også være en kafe, med salg av kaker og kaffi. En egen stand vil også steke lapper til de som ønsker det. Og selvsagt får dere som kommer en omvisning på skolen.

Kjekke lærere og glade elever fra tiende klasse er klar for å ta vel imot alle som kommer på Åpen dag.

Kjekke lærere og glade elever fra tiende klasse er klar for å ta vel imot alle som kommer på Åpen dag.

Ungdomsskolen i Skåredalen har opplevd rekordøkning i antall søkere denne høsten, og det er kun noen få plasser igjen i åttende klasse med oppstart høsten 2017.  Skal du sikre plass til din «pode» bør du søke innen søknadsfristen (15. desember). Spesielt de som har søsken som vil begynne på skolen neste år, bør søke innen denne fristen for å sikre seg skoleplass.

Igjen: Hjertelig velkommen til en kjekk dag på Danielsen. Vi gleder oss til å treffe akkurat DEG.

X