Vellykket aprilspøk lurte mange

Vellykket aprilspøk lurte mange

Danielsen Ungdomsskole Haugesund HAR et flott skolebygg i Skåredalen. Planen er på sikt å bygge ut en ny etasje, som gjør at skolen fint kan ta imot flere elever. 

Flere gikk rett på «limpinnen» og lot seg lure av aprilspøken vi presenterte på våre nettsider i går. Flere ringte inn til skolens ledelse og gratulerte med kjøpet av det tidligere bygget til Byggmakker i Industrigaten i Haugesund. Nær 6000 klikk på saken og flere hundre likerklikk viser at folk tok spøken med godt humør.

Nå er det slik at Danielsen Ungdomsskole Haugesund allerede har fått mange positive tilbakemeldinger på skolebygget i Skåredalen. Et langsiktig mål er at skolen skal få en ny, andre etasje, som vil gjøre at skolen på sikt kan fylles med 270 fornøyde elever. Dette er nemlig det antallet elever skolen er godkjent for.

Det er ikke tvil om at Danielsen Ungdomsskole Haugesund er i en positiv utvikling. Aldri før har så mange søkt seg til skolen, og det er allerede ventelister til høstens åttende klasse. For 2017 og 2018 begynner også åttende klassene å fylles opp.

Gikk du glipp av gårsdagens artikkel om oppkjøpet av ny skolebygning? Den er gjengitt under bildet. 

40_1222618937

Danielsen investerer i nytt skolebygg 

– Dette er jo helt utrolig bra, og noe vi har jobbet med over lang tid. Sammen med Kristen Videregående Skole Haugalandet (KVSH) har vi fått et fantastisk skolesenter, og begynner med ombyggingen allerede neste måned, sier Gunnstein Kock, inspektør ved Danielsen Ungdomsskole Haugesund.

Med et bruksareal på 5945 m2 får de to nye skolene godt med plass. Til sammen 450 elever vil innen de tre neste årene fylle det nye skolebygget.

– Vi er for øyeblikket inne i forhandlinger med Misjonshuset i Haugesund om en leieavtale, og ser for oss at de vil kunne leie den nye aulaen til sine møter, sier Koch.

Leif Kåre Kolnes, rektor ved KVSH er også strålende fornøyd med kjøpet og samarbeidet som er gjort med Danielsen Ungdomsskole Haugesund. Det har ikke lykkes å få en kommentar fra ham om kjøpet av det gamle Byggmakker-bygget.

Det er Stiftelsen til Danielsen Skoler som vil stå som eier av det nye skolebygget. Kjøpesummen er unndratt offentligheten.

 

X