Danielsen markerte fem år – se film

Danielsen markerte fem år – se film

– En flott festkveld

Danielsen Ungdomsskole Haugesund markerte sine fem første år i Misjonskirken, Skåredalen torsdag kveld. 250 glade elever, ansatte, foreldre og 100 andre gjester møtte opp.

For en flott 5 års markering det ble. Frode Kristensen, lærer på skolen fra begynnelsen, kunne ønske velkommen en stor forsamling av glade mennesker. De aller fleste elevene var med i et skolekor, som imponerte med flott sang gjennom to sanger. Med egne, flinke solister imponerte de.

For å markere skolens fem år i Haugesund, var det en kort sekvens hvor Kristensen intervjuet rektor Hildegunn Solheim og inspektør Gunnstein Koch. Inspektøren gav uttrykk for hvor viktig det var for ham å være med å skape et kristent skolealternativ i Haugesund, og stortrivdes i jobben blant kjekke og dyktige kollegaer. Rektoren på sin side avsluttet med flere av de drømmene hun har for framtiden. Viktig for henne er det å få til en utbygging av skolen, ikke minst for å skape et større og sterkere fagmiljø. Et annet mål er å gi elevene så mye positivt, at de kan være med å sette merker etter seg i Haugesund. I slutten av intervjuet fikk de to skolelederne med seg gode og oppmuntrende ord fra de andre ansatte.

Kveldens hovedattraksjon var Ingvard Wilhelmsen, som mange i salen hadde gledet seg til å høre. Ut fra samtaler han ukentlig har hatt med mennesker som sliter med hypokondri de siste 20 årene kom han med mye livsvisdom. Hovedtema gikk på dette med holdninger, og hvordan disse kan både ha en positiv og en negativ effekt på livene våre. Et utrolig interessant foredrag, hvor de fleste kjente seg igjen og fikk noe matnyttig med seg videre.

Kvelden ble avsluttet med et mega stort kakesalg, hvor foreldrene til åtte klassingene hadde gjort en utrolig jobb. Det var god stemning rundt bordene, og mange takknemlige ansikter å se.

Rekordsøkning

Danielsen i Haugesund har siden i fjor høst mottatt rekordmange søknader. Til oppstart for åttende klasse høsten 2017 er det bare noen få ledige plasser igjen. Flere og flere har også søkt barna sine inn på skolen til 2018, 2019 og langt inn på 2020-tallet.

Selv om søknadsfristen til høsten 2017 er gått ut, kan du søke din ungdom inn på skolen så lenge det er ledige plasser.

 

 

X