Den store nyttårsfesten 2016

Den store nyttårsfesten 2016

Bildet over og filmklipp under er fra NRK.

Ifjor arrangerte Danielsen Ungdomsskole Haugesund med stor suksess en fantastisk Nyttårsfest i Haugesund. Torsdag 21. januar 2016 er det klart for en ny, spektakulær fest. Og årets store trekkplaster: Espen Fernando Aarvik fra MGP Junior. 

Det er på Misjonskirken i Skåredalen det skjer (dessverre en liten feil i filmen under). Her scenen og lyden blant byens beste, noe som vil g Espen Fernando Aarvik perfekte arbeidsforhold. Den kule haugesunderen, som gjorde stor suksess i MGP Junior vil ha en egen avdeling med flere sanger denne kvelden.

Foruten Espen vil det være underholdning fra forskjellige, både lærere og elever. Og kanskje bringer kvelden en super overraskelse? Vi gleder oss over å ha storfint besøk fra Lundeneset Videregående Skole, som stiller med supre folk.

Og maten: Det blir tacofest, hvor ivrige foreldre kutter i hop «some» tacos, og vi glefser i oss til det er tomat (tomt)? Du får forøvrig servert maten av kule lærere.

Det er påmelding for nyttårsfesten, og det er kun elever ved Danielsen Ungdomsskole Haugesund som kan melde seg på. Det koster 150 kroner – all «included». Påmelding skjer til vår fantastiske kontorsjef Solveig (gi henne en oppmuntring når du melder deg på), og du betaler 150 kroner til henne når du melder deg på. :-)

Se promovideo under her:

X