Elevavis

Kreative elever med ny Mannequin Challenge

Hver torsdag har 20 elever valgfag i Media og informasjon. Her får elevene forskjellige utfordringer. Sist uke ble det laget flere videoer inspirert av fenomenet Mannequin Challenge. 

En kreativ gruppe med elever fra åttende og niende klasse valgte å lage sin film på skolekjøkkenet. Vanligvis er ikke dramatikken så stor som denne filmen viser, men hva gjør en ikke for å skape spenning i en filmproduksjon. Se og nyt våre sporty og kreative elever.

Mannequin Challenge på Danielsen

I dag har elevene på Media og informasjon tatt utfordringen og lagt flere Mannequin Challenges. Se hvor kjekt elevene har det på valgfaget Design og Redesign. 

Som en del av valgfaget Media og informasjon har elevene flere kule oppgaver. I dag ble alle planer lagt til sides for å følge en spesiell trend over hele verden. Det går ut på å filme folk i «fryst» tilstand mens de er i et eller annet miljø. I dag ble det produsert tre filmer, som vi vil bli publisert på vår hjemmeside.

Det kan være et skikkelig krevende prosjekt, hvor den som skal stå helt i ro over lengre tid, virkelig kan få vondt både i rygg og armer…

Se hvor kjekt vi har det på Danielsen Ungdomsskole Haugesund!

Videointervju med Haugesunds sprekeste lærer?

Frode Kristensen har fullført Iron Man flere ganger, og har jobbet ved Danielsen Ungdomsskole siden starten for nesten fem år siden. 

Dyktige elever ved Media og informasjon har laget et intervju med Frode Kristensen. Han er kontaktlærer for niende klasse.

Selve intervjuet skjedde gjennom en stor produksjon, med flere kamerafolk og lyssetting. Elevene ved Media og informasjon vil presentere flere produksjoner på skolens hjemmeside framover.

Kreativ filmatisering av Hamsuns novelle

Tiende klasse ved Danielsen Ungdomsskole Haugesund har hatt filmprosjekt i norsk. De skulle lage sin egen versjon av Knut Hamsun sin novelle «Ringen».

Det er moro å jobbe med film, og skjønnlitteraturen blir mer spennende og enklere å huske når elevene får kreative oppgaver. Oppdraget var å lage sin egen, originale versjon av novellen Ringen. En oppgave som ble løst av fem forskjellige grupper. Foruten at elevene nok ikke glemmer selve novellen og dens innhold på en stund, hadde de det utrolig moro med oppgaven.

Her er et av innslagene, som faktisk inneholder mer «bloopers» og scener enn den opprinnelige filmen. Legg merke til den nydelige naturen i den store låvedøren og ikke minst: Hvor vanskelig det kan være å få dyr til å gjøre det de skal under filming.

X