Fantastisk stemning på juleavslutning – se film

Fantastisk stemning på juleavslutning – se film

Endelig er det juleferie! Og for en flott juleavslutning vi fikk i Misjonskirken i dag. En herlig elevflokk koste seg gjennom de to timene med både alvor og humor. Flere elever deltok, og de gav en ekstra spiss til det som skjedde. 

Rektor Hildegunn Solheim ønsket elevene velkommen til siste skoledag før juleferien. Ikke en vanlig skoledag, for det var lagt opp et koselig program.

Flere elever, hvor Maicen Stølen sang en fantastisk julesang, akkompagnert av Kine Bua Kallevik på piano var et flott høydepunkt. Niende klasse, som har mange sangfugler gjorde også en flott figur. Ingrid Sofie Ingvaldsen og Kristian Lindanger imponerte med gode solostemmer. Kristianne Kristoffersen leste juleevangeliet på ypperlig vis, før rektor Solheim hadde årets juleandakt.

I kjelleren ble det så servert julegrøt, og to heldige fikk mandelen i grøten. Brit Bårdsen og Tim Seeberg var de heldige som fikk hver sin premie. Etter grøten var det tid for moro og underholdning. Her deltok flere elever, hvor superlærer Leif Frode Svendsen vant leken med «mashmellows» med en mektig demonstrasjon. De andre fra personalet var rett og slett sjanseløse. Som premie måtte han synge O helga natt, akkompagnert av inspektør Gunnstein Koch. Igjen imponerte Svendsen og tok salen med storm med sin kraftfulle sang.

Gjennom hele desember har elevene ved skolen samlet inn penger til Kirkens Bymisjon i Haugesund, og samlet inn sokker til flyktninger i Hellas. Et fantastisk flott tiltak hvor mange elever har gitt mye penger og vist ekte nestekjærlighet.

Alt i alt var dette en fantastisk juleavslutning – og det var glade og smilende elever som drog hjem til en velfortjent juleferie.

Med dette slukkes lysene på Danielsen Ungdomsskole Haugesund. Julefreden senker seg sakte og sikkert over oss alle. Og for en glede, at Jesus Kristus kom som Frelser til vår jord. En stor glede for hele folket.

Se en filmsnutt fra juleavslutningen under her.

X