Rekordøkning av søkere til Danielsen Haugesund

Rekordøkning av søkere til Danielsen Haugesund

Aldri før har Danielsen Ungdomsskole Haugesund hatt flere søkere. Til høsten er det allerede lange ventelister av elever som vil begynne i åttende klasse.

Den store pågangen av elevene gjør at skolens ledelse nå er nødt til å se på alternativer til å utvide skolen.

– 30 elever har fått tilbud om plass til åttende klasse til høsten. Ventelisten av elever som vil begynne vokser nærmest dag for dag. Skolen er jo godkjent for 270 elever, og målet på sikt er å få plass til flere klasser, sier inspektør Gunnstein Koch (bildet).

Ledige plasser i niende

og tiende klasse

– Du må gjerne få med at vi fortsatt har noen få ledige plasser i niende og tiende klasse til neste år. Flere nye elever har kommet til i disse klassene siden i fjor høst, og det er stadig plass til noen få til.

Søknadstallene til 2017 og 2018 har også økt betraktelig.

– Vi merker en økt søkning det siste året, så her nytter det ikke å sitte på gjerdet. Har du elever som nå går på barneskolen, bør du søke dem inn på Danielsen nå for å være sikker på at barnet ditt får plass, sier Koch.

Han tror det er flere grunner til at skolen nå opplever så stor økning i antall søknader.

– For det første har skolen nå etablert seg, med et flott bygg i Skåredalen. Ikke minst har vi knyttet til oss mye dyktige folk, som brenner for yrket sitt og er oppriktig glad og interessert i elevene sine. Fornøyde elever og foreldre er den beste reklame vi kan få.

 

 

X