Snart ventelister på Danielsen i Haugesund

Snart ventelister på Danielsen i Haugesund

Danielsen Ungdomsskole Haugesund har før julefreden senker seg over skole-Norge hele 28 søkere til åttende klasse i høstsemesteret 2016. Det tyder på at det blir ventelister av elever som vil begynne på skolen til høsten neste år. 

Ungdomsskolen i Skåredalen har fått nye elever gjennom hele høsten. Og den siste uken har det blitt flagget nærmest hver dag for nye elever som har søkt seg til skolen. En utvikling rektor Hildegunn Solheim gleder seg veldig over.

– At skolen vår er etablert i nytt skolebygg, og ikke lenger består av brakker, har nok hatt en positiv effekt. Etter en travel oppstart har vi nå fått etablert oss og fått mer stabilitet. Et mer samkjørt personale har også vært positivt.

Hun mottar stadig gode tilbakemeldinger.

– Vi merker at et godt rykte har begynt å spre seg, og får stadig positive tilbakemeldinger fra foreldre og elever.

Ungdomsskolen i Skårdalen har godkjenning for tre klasser på hvert nivå, til sammen 270 elever, men vokser sakte.

– På sikt ønsker vi å bygge ut skolen med en ekstra etasje, for så å få to klasser på hvert trinn. Men vi vokser sakte og fra høsten 2016 satser vi på fulle klasser, sier Solheim.

Det er fortsatt noen ledige plasser i årets åttende og niende klasse, men også i disse klassene har det begynt flere elever denne høsten.

X