Hva elevene sier

Hva elevene sier

Felix Peer Starck

– Danielsen er et godt sted å være! Dette forteller Felix Peer Starck, som er elev i Vg2 på studiespesialisering hos oss.
– Og skolen passer veldig godt for de som trenger en ekstra utfordring. For de som er vant med gode karakterer og som trenger mer enn et godt klassemiljø for å trives, innfrir skolen, sier Felix. – Undervisningen er godt gjennomtenkt, og jeg har ikke opplevd en eneste dårlig lærer på de to årene jeg har vært her!

Joel Turøy Midttveit

– Jeg har storkost meg alle tre årene jeg har vært på Danielsen! Dette forteller Joel Turøy Midttveit, som går i Vg3 på studiespesialisering. Som realfagselev har jeg blitt møtt med lærere som vil løfte meg fram og alltid prøver å gi meg svar på det jeg lurer på, sier Joel videre. Lærerne er opptatt av å skape et godt læringsmiljø og et godt sosialt miljø i klassen, ofte i kombinasjon! Jeg ser tilbake på snart tre år med gode samtaler, faglige utfordringer og en skole jeg er stolt av å gå på.

Inger Langeland

Leksehjelpen i realfag, som vi har etter skolen tirsdager og onsdager, blir satt stor pris på av mange elever. Inger Langeland, som er Vg1-elev på forskerlinjen, synes leksehjelpen er et veldig godt tilbud:
– Først får vi god mat, og etter det kan de som skal jobbe med matte og andre realfag, få hjelp av gode lærere. Det blir alltid gode samtaler, både med andre i klassen, men også på tvers av klasser og trinn! Dette er et godt tilbud, både faglig og sosialt, som jeg setter stor pris på.

Oda Hordvik

– Danielsen VGS er en skole som bidrar til at enkeltelever blir sett og heiet frem, sier Oda Hordvik, som er elev i Vg3.
Oda forteller at skolen har et godt fag- og læringsmiljø, noe som hun setter stor pris på!
– Det er mange ulike programfag å velge mellom på studie-spesialisering, så det er garantert noe for alle! Jeg setter veldig pris på det gode, positive og inkluderende sosiale miljøet blant elevene, som virkelig gjør skolehverdagen gøy.

Håvard Kvam

Håvard Kvam, Vg1-elev på KRIK-linjen, forteller at klassemiljøet har fått stor betydning for han i løpet av det første året hos oss!
– I KRIK-klassen får vi mange kjekke opplevingar som gjer at vi får eit nært samhald i klassen, der den enkelte får vere seg sjølv. Lærarane investerer tid på å vise at dei bryr seg om oss, både fagleg og personleg, forteller Håvard.
– Etter å ha blitt kjent med nye vener og nye lærarar har eg verkelig ikkje angra på det valet eg har tatt, sier Håvard fornøyd.

Selma Turøy Johannessen

– Jeg har hatt veldig fine år på Danielsen! I andre klasse dro jeg på utveksling til Hillcrest i USA. Her fikk jeg muligheten til å tilbringe et år med amerikansk skole og kultur. I løpet av dette utvekslingsåret fikk jeg utfordret meg selv, jeg ble mer selvstendig og vokste som person. Jeg sitter igjen med mange fine og lærerike opplevelser, i tillegg til mange nye venner fra hele verden! Samarbeidet Danielsen har med skolene i USA, legger opp til et spennende og «gøyt» utvekslingsår. For meg har året på Hillcrest i USA vært mitt beste år hittil!

Viljar Haugen Wikum

– Jeg har gått på Danielsen alle tre årene, men kan trygt si at Vg2 var det beste året, forteller Viljar Haugen Wikum.
– På helse og oppvekst er det flinke lærere som bryr seg, ser deg og aksepterer deg for den du er. Mange tenker kanskje at man blir satt i bås på denne skolen, men jeg kan trygt si at hvis du går helse og oppvekst, så blir du ikke det! Der blir du tatt i mot med åpne armer, av alle programfaglærerne, sier Viljar.

 Agnes Bjarnedatter Vangsnes

– Jeg er veldig fornøyd med mitt skoleår her på Danielsen, sier Agnes Bjarnedatter Vangsnes.
-Danielsen er en arena der man ikke bare får venner for livet, men hvor man også blir utfordret og vokser i troen sin, fortsetter Agnes. Hun anbefaler veldig å søke Danielsen Videregående Skole!

Video

X