– Veldig god stemning i laget

– Veldig god stemning i laget

For noen uker siden gjorde skolelaget vårt som kjent det utrolige og vant NM-Mix for VGS og folkehøyskoler. Mix-klassen ble vunnet etter seier mot ulike toppidrettslinjer i semifinalen og finalen. Vg2-elev Erik Martinus Kvamme Fjeldstad var kaptein på laget, og her forteller han blant annet om forberedelsene til NM-Mix.

– Før turneringen hadde vi en del treninger i en større gruppe og så tok treneren vår ut et lag ut fra denne gruppen, forteller Erik Martinus. – Vi fulgte de taktikkene som vi planla på forhånd. Tre av guttene spiller på samme lag til vanlig, så vi kjenner hverandre fra før. Og så gjaldt det for oss guttene å bruke jentene der de funket best, og de var veldig flinke, så det ble en bra dynamikk, fortsetter Erik Martinus.

– Hva var det som gjorde at dere var så gode at dere vant?

– Vi hadde veldig god stemning i laget, noe som faktisk er veldig viktig når man spiller volleyball, sier Erik Martinus. Tror vi fikk det til at alle synes det er gøy å spille. Og når vi faktisk hadde flinke spillere, så gikk det bra til slutt.

– Hvordan opplevdes det å vinne?

– Det var kjempegøy, og var en ganske stor prestasjon, sier Erik Martinus. Alle var ganske giret på det når vi vant, så det ble en fin tur hjem igjen.

Resten av vinnerlaget bestod av Erik Martinius Fjeldstad Vg2, Petter Brennhaug Vg3, Vegard A. Mortensen Vg3, Olav Arne Myskja Vg3, Aimee Hagestrøm Vg2, Johanne Aksdal Vg2, Synnøve Hufthammer Vg1 og Milena Radulovic Vg1.

 

X