Danielsen Ungdomsskole med godhetsdag

Danielsen Ungdomsskole med godhetsdag

Danielsen Ungdomsskole Haugesund hadde fredag 16. juni sin godhetsdag. Det er en dag hvor elevene rett og slett gjør gode gjerninger og viser godhet i Haugesund og spesielt i Skåredalen. 

75 elever var engasjert i forskjellige oppgaver, alt fra søppelplukking i Djupadalen og Skåredalen, til gratis utdeling av vafler på Spar. Arbeidslysten var på topp hos de fleste, og foruten selve arbeidet, er det sosialt for elevene å gjøre ting sammen.

Gratis vafler

Før Malin og Elise gikk til Spar, lagde de selv tre store boller med herlig vaffelrøre og kokte god kaffe. Fra klokken 11.00 til 13.00 fikk de gledet masse av kundene på Spar med GRATIS vafler.

På Frelsesarmeen fikk elevene en god frokost, hvor de fikk informasjon om arbeidet de skulle være med om. En flott start og et kjekk plass å hjelpe til på.

Åtte tenåringer hjalp til hos Kirkens bymisjon, hvor de var med en del rusmisbrukere til Aibel og gjorde en kjempejobb med å luke et stort bed.

Sju elever ble berømmet av Haugesund Sentrum for en flott innsats med å rydde i gågaten i sentrum, og fikk belønning gjennom brus og delikat frokostbrød på Totalen Kafe.

Klargjorde Djupadalen

I Djupadalen gjorde åtte elever en flott innsats med å rydde området rundt Eivindsvatnet og samlet opp flere sekker med søppel. Og rundt Kringsjåhytta var det mange elever som gjorde en tøff ryddejobb i et røft terreng.

Kjekke og smilende elever gjorde en flott opprydningsjobb i Djupadalen. Hipp hurra for denne gjengen, som var ute med vår kjekke alt-mulig-mann Morten Rønnestad.

Et større område rundt skolene i Skåredalen og forbi Spar ble tømt for sjenerende søppel, og det var ikke få sekker som ble samlet inn av ivrige elever.

Før og etter i gymsalen i Misjonskirken

Danielsen setter utrolig pris på samarbeidet med Misjonskirken, hvor elevene har gymnastikk i deres gymsal. Som en takknemlig gest ryddet lærer Frode Kristensen og tre elever utstyrsrommet i kirken, og for en forvandling det ble. Se bildene under her.

Et utstyrsrom som er mye i bruk, har lett for å bli noe rotete.

Men når ivrige Danielsen elever står på, blir det jammen meg forandring.

Fire elever hadde en flott opplevelse sammen med søte barn på Espira Barnehage, og kom glad tilbake fra et flott godhetsoppdrag.

På skolen var flere elever engasjert med maleoppdrag og andre kjekke oppgaver. Mye kjekt ble gjort som skaper glede for elevene som kommer tilbake til høsten.

X