Premien fra Gründercamp

Premien fra Gründercamp

Premien fra Gründercamp

 

Elevene ved Danielsen ungdomsskolen vant Gründercamp finalen 2014 og var veldig fornøyd med det. Da de skulle bli enige om hva de ville bruke pengene til bestemte de seg for å slå det sammen med noe penger som elevrådet allerede hadde til rådighet. Det ble derfor en ganske stor gruppe med elever som skulle bestemme hva pengene skulle gå til. På tross av dette var det ikke så vanskelig å bli enige.

Danielsen ungdomsskolen Haugesund skal flytte inn i nye lokaler til skolestart 2014 og elevene ønsker å bruke noe av pengene til å investere i forskjellige spill, apparater eller lignende som elevene kan bruke i skoletiden. Akkurat hvilke typer aktiviteter det blir vil bli bestemt til høsten. Ellers ønsket også elevene å bruke en del penger på en fellesavslutning for hele skolen. De var helt enige om at de ønsket at alle skulle være sammen og at det ikke skulle deles klassevis.

Denne avslutningen fant sted 18.6.14 i skoletiden. Elevene ordnet det meste selv. De leide Stemnestaden leirsted, skaffet buss som transport fra skolen til Stemnestaden, bestilte pizza til 100 personer, kjøpte brus til like mange og engasjerte medelever til å bake kaker. De organiserte også en fotballturnering og andre aktiviteter som elevene kunne velge å være med på i løpet av dagen. For de som ville var det mulig å padle i kano og bade også. De aller fleste lærerne var med denne dagen også. I etterkant er det bare kommet positive tilbakemeldinger om at alle elevene koste seg denne dagen!

 

Vi lærerne er stolte av elevene som organiserte en så fin dag for alle medelever og lærere!

 

Vi vil også si tusen takk for Haugaland kraft for muligheten til å være med på Gründercamp og for at dere bidrar til at premien er så stor! Vi gleder oss til å delta igjen til neste år!

Renate Førland

X