«Super» nyttårsfest hos Danielsen i Haugesund

«Super» nyttårsfest hos Danielsen i Haugesund

Torsdag 21. januar arrangerte Danielsen Ungdomsskole Haugesund nyttårsfest i Misjonskirken. Og for en «super» fest det ble. Med en noe rar overraskelse. 

I lengre tid har niende klasse prøvd å skaffe 10 000 likes på Facebook for å få se en av lærerne ved skolen i Supermann drakt. De klarte vel 4000 likes, og dermed var spenningen stor. Ville SuperLeif allikevel dukke opp? Ville det bli en «rar» overraskelse? Ja, bildene under forteller nok alt.

Magni Aasebø, en av lærerne ved skolen, ønsket de over 50 elevene og de fleste ansatte velkommen til festen, men ble avbrutt av to tiende klassinger. De prøvde å kuppe, ødelegge hele festen, men mislyktes. Dette takket være en spektakulær entre av SuperLeif. Han reddet Magni og fikk tiende klassingene Henrik og Matias til å roe seg ned. Fantastisk er det å ha positive elever som tør å stille seg fram, og Kine og Maicen er blitt et «radarpar» i forhold til å synge og spille. Igjen imponerte de

Flott var det å ha besøk fra Lundeneset Videregående Skole, som bidrog med flott lovsang og flott tale ved Erik Egeland. Det er så utrolig verdifullt at ungdommer deler evangeliet med ungdommer. Og det var en lyd hør forsamling som «slukte ordene» fra den unge predikanten.

Flotte representanter fra FAU (Foreldrerådets-arbeids-utvalg) hadde pyntet opp til fest, og et rikholdig utvalg av taco og tilbehør var perfekt.

Kvelden ble så avsluttet med heidundrende underholdning i møterommet. Her tok lærerne tak, både med leker og morsomt «helium-intervju». Plutselig kunne rådgiver Gunnstein og lærer Øyvind fått roller i tegnefilmer fra Disney. Moro.

Høydepunktet var selvsagt Espen Fernando Aarvik. Melodi Grand Prix Junior stjernen hadde en minikonsert, og gjorde stor suksess. To dansere hadde han også med seg. Espen er rett og slett en kjernekar, og stilte velvillig opp til «selfie-fotografering» i etterkant. Til stor glede for flere av lærerne, og de fleste jentene på festen.

Alt i alt – en utrolig flott kveld – hvor elevene virket veldig fornøyd med det meste. En egen gruppe vil nå evaluere festen, og dermed komme med konstruktive innspill som gjør neste års Nyttårsfest ENDA bedre. Egen film fra festen kommer…

 

 

 

X