Utsendelse av infoavis til syvende klassinger

Utsendelse av infoavis til syvende klassinger

For mange er Danielsen Ungdomsskole Haugesund en godt bevart hemmelighet. Over fem år har en bygd opp et godt skoletilbud i Skåredalen. Og elever fra Karmøy, Haugesund, Tysvær, Vindafjord, Bokn og Sveio er i dag blant de 78 elevene ved skolen. 

For å gjøre skolen mer kjent, vil alle sjuende klassinger, over 500 i tallet, i slutten av denne uken/begynnelsen av neste uke motta informasjons materiell om skolen. En egen avis er laget med alt fra intervjuer med elever til mer faktabaserte artikler om skolen. Se noen eksempler fra avisen ved å skrolle nedover siden.

Trygt og oversiktlig skolemiljø

I en tid hvor det lokalt snakkes om å bygge opp Norges største ungdomsskole, blir Danielsen Ungdomsskole et godt alternativ for de som søker et mindre og tryggere skolemiljø. Med fem års jubileum i 2017 er skolen fortsatt en ung, men har det siste halve året opplevd rekordsøkning, og årskullene for åttende klasse i 2018/2019/2020/2021 begynner å fylles opp. For å sikre plass til din fremtidige tenåring, bør du være rask med å søke for å være sikker på å få plass. For høsten 2017 er det fortsatt ledige plasser. Men igjen: Vær rask med å søke for å sikre plass til ditt barn.

X