Åpent hus 2016

Åpent hus 2016

Velkommen til oss torsdag 3.nov. mellom 16.00 og 19.00. Da er skolen åpen, og våre elever er på plass for å vise litt av hva skolehverdagen vår handler om. Det vil være fag-utstillinger og ulike forsøk og oppgaver som man kan observere eller ta del i selv.

Hva gjør man egentlig i matematikk på ungdomsskolen? Og hva med norsk, naturfag, samfunnsfag, kristendom, musikk, kunst og ikke minst i de ulike valgfagene? Her vil det bli litt av hvert å henge både fingre og tanker i. Og selvsagt – det er mulighet for å kjøpe seg mat og drikke, både varmt og kaldt.

Det blir sendt ut invitasjon på mail til elever som allerede går her. Elever som har søkt skoleplass til neste høst er spesielt invitert og vil få brev i posten. Har du enda ikke søkt, men er nysgjerrig på hva Danielsen ungdomsskole er for noe – velkommen er du også.

Åpent hus er en god mulighet til å bli bedre kjent med skolen. Vi håper dagen vil gi deg lyst til å starte på Danielsen. Kom gjerne innom inforommet. Her kan du  møte rektor og andre fra personalet som vil være tilgjengelige for å svare på spørsmål.

Vi starter opptak til skoleåret 2017/18 den 15.desember.

X