En milepæl

En milepæl

Det var med en blanding av stolthet og vemod vi arrangerte vår aller første vitnemålsfest for vårt aller første avgangskull. 51 flotte elever har nå fullført ungdomsskolen hos oss. Ett, to eller tre år er tilbrakt sammen, og det er mangt å se tilbake på med glede. Forhåpentligvis sitter det igjen ikke så lite av både kunnskap og visdom.

Generalsekretær i IMF, Erik Furnes var kveldens hovedtaler og fortalte om livets fjelltopper som skal bestiges. Da er det godt å vandre sammen med vår Herre – han som har fredstanker for oss. Rektor minnet oss på å fortsette å våge å tenke og deretter å våge å stå for det man er overbevist om.

Elevenes innslag med både sang og musikk satte en ekstra spiss på festen. Vitnemålene ble høytidelig delt ut og påfølgende taler av lærerne Linn Reidunn, Ingeborg og Jan Inge understreket det gode miljøet og samholdet som vi har fått hatt sammen. Marte Elise, Irmelin og Ola imponerte oss alle med sine takketaler. Man skulle kunne tro at en og annen har hatt utbytte av oppholdet på skolen vår.

En stor takk til Klippen for lån av lokale og ikke minst til foreldre fra 8. trinn som tilveiebrakte herlige kaker og 9. trinn som var med og ordnet til, serverte og ryddet etterpå.

Vi gratulerer våre avgangselever og ønsker alt godt for fremtiden.
VÅG Å TENKE. VÅG Å TRO. VÅG Å LEVE.

X