Misjonsløpet 2018

Misjonsløpet 2018

Torsdag 26.april, kl. 16:00, går årets misjonsløp av stabelen. Som tidligere år, går de innsamlede midlene til prosjekter i Kenya og Tanzania. I Tanzania er vi med å støtte bibelskolen Kiabakari som underviser evangelister og prester, mens arbeidet i Kenya retter seg mot å lage gode oppsamlingssystmer for vann. Vannsituasjonen i området rundt Bengale i Øst-Kenya er nemlig kritisk, men godt utbygde dammer gjør imidlertidig at det kan samles opp vann i regntiden. Dette vil gi mennesker og dyr i området drikkevannskilder gjennom de lange tørkeperiodene. Tilgangen til rent vann gir også grunnlag for viktig informasjon om helse og hygiene, og vil i det lange løp bidra til utvikling og framtid for de som bor i dette området.

Elevrådet drifter prosjektet på skolen, og står i bresjen for misjonsløpet. Dette er en sosial sammenkomst for hele familien, og vi oppfordrer alle som ønsker til å komme å heie fram elever og lærere som løper til inntekt for viktige prosjekter. Har du lyst til å være med å støtte kan du gjøre dette på flere måter. De som løper er i gang med å skaffe seg sponsorer, og her blir det mulighet til støtte enten ved å gi et enkeltbeløp eller ved noe vi kaller rundebeløp, det vil si at det gis en bestemt sum for hver runde det løpes. Hver runde er 1300 meter, og løpet varer i 45-60 minutter. I tillegg blir det avholdt kiosk på arrangementet, og man kan dermed støtte ved å kjøpe diverse varer her. Det blir salg av pølser, kaffe, saft og kaker.

Programmet finner sted mellom kl. 16:00 – 18:00, og vi håper så mange som mulig tar turen til skolen denne dagen. Mer informasjon om prosjektene finner du på NLM sine nettsider. Pengene som kommer inn denne dagen går uavkortet til Misjonsprosjektet, og vi er takknemlige for alle bidrag!

Sjekk også ut promovideoen som er laget av Martin og Andreas i 9. klasse.

X