Seirende kokker på Danielsen

Seirende kokker på Danielsen

En landsdekkende konkurranse i regi av Fettskolen ble i år vunnet av 9a ved Danielsen på Karmøy. Agendaen til Fettskolen er å gi økt kunnskap om fett, dets betydning for helsen og bruk av fett i matlaging.

Konkurransen gikk ut på å komponere en sunn og god treretters middagmeny ut i fra Helsedirektoratet sine kostråd. Premien var ingredienser til menyen, og forrige fredag sørget 25 ivrige kokker for feststemning i klasserommet.

”Menyen vår var helt perfekt,” sier Samuel. Han hadde ansvaret for forretten, kyllingsalat med bulgur. Marcus hadde styringen på hovedretten som bestod av helstekt indrefilet av svin og ovnsbakte poteter, samt paprika og blomkål dyppet i eplemossaus. Til dessert ble det servert oreokrem, som Natalie hadde kontrollen på.

Les hele saken på nyttnytt.no

X