Skolestart 2020

Skolestart 2020

Mandag 17.august kl. 07.55 ønsker vi velkommen til skolestart, den åttende i rekken siden vi etablerte oss på Karmøy. Vi ser frem til å ta imot alle våre elever, både nye og gamle. Dette året vil det også bli flere nye ansikter å se i personalstaben.

Særlig vil vi ønske våre nye 8.klassinger velkommen. De fleste har allerede vært innom oss i løpet av våren og har fått et visst inntrykk av skolen. Det er uansett alltid spennende med noe nytt, men vi har tro på at det skal gå fint. Andre uken etter oppstart, den 24.-25. august, drar vi på bli-kjent-leir til Solgry.

Landet vårt er fortsatt i en covid-19-situasjon, og skolen vil til enhver tid følge retningslinjene som myndighetene gir. Pr. i dag har vi anledning til å kjøre skoleundervisning i opprinnelige klasser. Det vil vi gjøre, og både elever og lærere vil få opplæring i de smittevernreglene som gjelder.

Vi har generelt stor pågang av søkere for tiden. På grunn av størrelse på klasserom, har vi dette året anledning til å ta inn 54 elever på 8.trinn. Der har vi i skrivende stund én ledig plass, og det er første mann til mølla om noen ønsker å sikre seg denne. Forøvrig er alle de andre klassene fulle, men det er mulig å søke og bli satt på venteliste.

X