Vitnemålsfest på Vestlandet

Vitnemålsfest på Vestlandet

Årets vitnemålsfest gikk av stabelen i storhallen på Vea. En kjempekull på hele 62 elever tok avskjed med ungdomsskolen ved blant annet å fremføre “Vestlandet”. Her kan du se bilder fra festen.

Det ble en stund for historiebøkene. Rektor ledet elever, foresatte og ansatte gjennom en innholdsrik aften. Regionsleder i NLM, Kolbjørn Bø, fortalte om Den gode hyrden – han som har all makt. Vi fikk høre om den gangen Kennedy segnet om, like ved den amerikanske presidenten. Obama, den gang verdens mektigste mann, bøyde sitt hode og foldet sine hender i bønn til Den Allmektige.

Joachim, Tobias og Mirjam bidro med flotte musikkinnslag. Etterpå var det ikke så lite gripende å både se og høre hele 10.klasse-kullet stå på scenen og synge. Omsider fikk de, klasse for klasse, utdelt vitnemålet – beviset på fullført grunnskole. I mellom og etterpå fikk vi taler av Mathilde og Cecilie fra 10A, Elias og Kjersti fra 10B, og selvsagt fra kontaktlærerne Irene og Inger Marie. Gode minner, travle stunder og flotte opplevelser ble trukket frem. Tre år på Danielsen setter spor.

En stor takk til FAU og alle foreldre som har gjort en kjempejobb med rydding, pynting, baking og ikke så lite annet i forbindelse med arrangementet.

Vi takker alle våre forhenværende 10.klassinger for innholdsrike år og ønsker dem alt godt videre i livet. VÅG Å TENKE – VÅG Å TRO – VÅG Å LEVE.

X