IKT-Eldre innlegg

<< tilbake 

 

Overgang til Office 365

Fredag 24/6 kl 12:00 flytter vi peker for innkommende e-poster fra GroupWise til Office 365. Det vil si at alle e-poster sendt til dere etter dette tidspunktet vil komme til Office 365. For å få tilgang må dere da logge på Office 365.

Alle skal nå ha fått opprettet konto i Office 365. Det vil si at dere kan logge på og begynne å bruke denne tjenesten, men e-poster vil ikke bli sendt til Office 365 før etter fredag 24/6 kl12.

Åpne denne lenken “Hvordan logge på Office 365″ om dere lurer på hvordan dere gjør dette.

Problem med pålogging til Groupwise?

Frem til nå har det vært mulig å ha forskjellige passord på GroupWise og andre system hos oss som på trådløst nett. Vi holder nå på med å knytte alle GroupWise kontoer fortløpende mot samme system som dere bruker til å autentisere dere på trådløst nett. Hvis du opplever at du får feil under pålogging av GroupWise og har hatt et annet passord der så prøv det samme du bruker på trådløst nett.

Office365

Det er besluttet at Danielsen skolene skal ta i bruk Office 365 for tilgang til dokumenter, epost, kalender og Office-pakken gjennom sikre tjenester i skyen.

Det blir en mye mer fleksibel, brukervennlig og oversiktlig løsning for e-post, kalender og lagring. Alle vil kunne installere Office pakken, bestående av Word, Excel, PowerPoint, Outlook og One Note, på inntil 5 enheter hver. Tjenestene vil også gi mulighet for bedre samhandling.

EDS IKT holder på med å implementere løsningen. E-post og kalender vil være de første tjeneste som taes i bruk. Fredag 24/6 kl 12:00 vil vi legge om fra dagens GroupWise til Office 365. Det vil si at alle må logge på Office 365 tjenesten for å få tilgang til e-post sendt etter fredag 24/6 kl 12:00.