Verdensdagen for psykisk helse – Noe å glede seg over

Verdensdagen for psykisk helse – Noe å glede seg over

 

Verdensdagen for psykisk helse – Noe å glede seg over

 

Verdensdagen for psykisk helse, Norges største opplysningskampanje for psykisk helse, er 10. oktober. Dagen skaper åpenhet og gir kunnskap om psykisk helse – vi har alle en psykisk helse.

 

Ungdomsskolen vår vil markere verdensdagen for psykisk helse i uke 42 gjennom å delta på fellesarrangement i Sotra Arena 18.10 fra 0900 til 1030. Tema for årets samling er: Noe å glede seg over / Noe å glede seg til. Et arrangement for alle ungdomsskoleelever i Fjell kommune. Arrangementet er et samarbeid mellom kommunepsykologene, NJFF/TAM, MOT og de 3 ungdomsskolene i kommunen. Dagen blir markert med spennende innlegg fra blant annet Daniel Grindeland (Absence Crew) og Hein Kvalheim (kjent fra bla. Ingen grenser). Fokuset vil være: hva gir DEG glede og motivasjon? Etterpå vil klassene bli fulgt opp med eget opplegg på skolen.

 

I hele uke 42 blir det opplegg på barneskolen og ungdomsskolen gjennom fokus på tema i morgensamlingene, pedagogisk opplegg knyttet mot tema og felles lek og aktiviteter i friminuttene. Helsesøster skal bidra med en stand om psykisk helse på barneskolen tirsdag og ungdomsskolen torsdag. Det vil også være stand med andre tema som psykologisk førstehjelp, gode ord og noe å glede seg til. Disse standene blir bemannet med elever fra elevrådet og skolelaget som også får ansvar for friminuttsaktiviteter i form av spillrom, leker og andre aktiviteter.

X