Vinterinfo 2017

Vinterinfo 2017

21. Februar fra 16 – 18 ønsker vi å vise frem barneskolen. Vi har da en Åpen dag. Alle er velkommen. Hensikten med dagen er først og fremst å vise frem skolen for dem som ikke kjenner Danielsen Barneskole fra før. Du kan få med deg stasjonsundervisning, kjemiforsøk, musikkverksted, skuespill, aktiviteter i gymsalen og du kan kjøpe billig middag.

Vi er fornøyde med søkertallene til høsten. Både på 8. trinn og i 1. klasse er det nesten fulle hus. Søknadsfristen gikk ut 1. desember. Det betyr at vi nå fyller opp disse klassene etter prinsippet «første mann til mølla».

Fredag 3. februar var det plandag. De ansatte ved skolen var da samlet for å fokusere på vårt hovedmål. Å drive god kristen skole. Vi jobbet med vurdering for læring og å dra sammen i samme retning. Det er ekstremt meningsfullt å få jobbe med deres unge håpefulle. Vi tror at våre elever får med seg noe mer i sekken når de går på Danielsen. Ukentlig får vi tilbakemeldinger som tyder på at vi lykkes i arbeidet med å drive god kristen skole. Det er motiverende.

Alle kontaktlærerne skriver regelmessig mail til dere foreldre. Dette gjør de fordi vi tenker dialogen mellom skole og hjem er viktig. Benytt gjerne anledningen til å svare på mailen dersom du har ris eller ros til skolen. Slike tilbakemeldinger er viktig for at vi skal utvikle oss.

Til slutt litt takking: Takk for foreldre som bidro på ungdomsskolen sin nyttårsgalla. Takk for alle som sørget for en arbeidsplass til aksjonsdagen elevene på 6. – 10. trinn gjennomførte 2. februar. Takk for at dere velger Danielsen Barne- og Ungdomsskule Sotra.

«Takk Herren for han er god, evig varer hans miskunn» (Salme 118;1)

 

Mvh

Frode Monsen

rektor

X