Aksjonsløp

Aksjonsløp

Løp for livet

På tirsdag sprang mange elever rundt Lille Lungegårdsvann til inntekt for forebyggende arbeid mot hiv og aids i Elfenbskysten via NLM.

Sponsorene elevene hadde skaffet kunne sponse med et beløp per runde eller med et fast beløp. Noen elever hadde kledd seg ut for anledningen, og andre sprang med en plakat. Noen bare sprang og sprang, mens andre begrenset seg til noen få runder. Andre igjen så ut til å ta det svært med ro rundt Lille Lungegårdsvann.

Klassen som får inn mest penger vinner en pizzabuffet på Peppes Pizza, og eleven med den totalt beste innsatsen blir også premiert. På det nåværende tidspunkt er det for tidlig å si hvem som blir vinneren. Vi venter i spenning!

Framtidshåp

Som et av verdens fattigste land er hiv og aids et tabu i Elfenbenskysten. Over én av tjue kvinner mellom 30 og 40 år er smittet. Kunnskap er en nøkkel til å bekjempe spredningen av sykdommen. Det gir grunnlag til å stå imot stadig nye smittete, og dessuten beskytte seg selv mot sykdommen. NLMs prosjekt «Hope for all» har som mål å bevisstgjøre folk om hiv og aids, og hjelper de som har det.

X