Høy trivsel på Danielsen

Høy trivsel på Danielsen

Hele 174 av 176 spurte Danielsen-elever svarer at de trives svært godt eller godt på Danielsen VGS, ifølge en spørreundersøkelse som nylig ble foretatt av de tre Vg3-elevene (fra venstre) Marte Askeland, og Lena Strømme ved Danielsen VGS.

 

Sammenliknet med landsomfattende undersøkelser når det gjelder trivsel er tallene for Danielsen VGS svært høye (se her). Om man selv er aktiv kristen eller har aktiv kristen bakgrunn har i følge undersøkelsen lite å si for om man trives på Danielsen.

Spørreundersøkelsen ble foretatt i faget sosialkunnskap i emnet samfunnsvitenskapelig forskning. De tre Vg3-elevene Marte, Stine og Lena gjorde undersøkelsen blant 176 elever i fire klasser på Danielsen Videregående Skole og tre på Danielsen Ungdomsskole Sotra.

De to nevnte skolene har henholdvis over 500 og 240 elever. Respondentene fikk spørreskjema om trivsel i forhold til om man er aktiv kristen/ har aktiv kristen bakgrunn eller ikke. Spørreundersøkelsen var anonym og tok utgangspunkt i om man har venner i klassen, om man trives generelt på skolen og om man trives i klassen. I hvilken grad man trives med lærerne ble også tatt noe hensyn til.

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

X