Til deg som har søkt skoleplass hos oss

Til deg som har søkt skoleplass hos oss

Her er litt informasjon til deg som har søkt skoleplass hos om for 2019-2020

Hva skjer i sommer?

Du mottar svar på din søknad i 1. inntaksomgang, den 8.juli. Du får da en sms fra www.vigo.no om at du kan gå inn på nettsiden og se hvilket tilbud om skoleplass som du har fått (så lenge du har registrert ditt mobiltelefonnummer der). Du må da registrere ditt svar på VIGO innen angitt frist. Står du på venteliste til Danielsen VGS etter 1. inntaksomgang, kan du også få svar på inntak i 2.- eller 3. inntaksomgang. De som får tilbud om skoleplass på Danielsen VGS, mottar et brev fra oss i posten med kontrakt og informasjon. Dette returnerer du til oss så snart som praktisk mulig. De som ønsker å gå på en fordypningslinje på studiespesialisering, responderer også på det sammen med kontrakten og øvrige opplysninger. Dette kan scannes og sendes som pdf/bildefil til danadm@danielsen-skoler.no eller sendes i posten (se adresse nederst).

Arrangement 3.juni kl. 19.00

Vi vil også informere om at vi arrangerer et sommerarrangement for alle våre søkere mandag 3.juni kl 19.00. Her vil det bli underholdning, sommerkonsert, god mat, konkurranser m/mer. Se Facebook-siden vår for mer info. Du og dine fremtidige medelever er velkommen til å bli med oss denne kvelden!

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss hvis du har noen spørsmål. Du kan sende mail til danadm@danielsen-skoler.no, eller kontakte oss direkte på Facebook.

X