Helt imponerende vitnemål

Helt imponerende vitnemål

Noen av elevene våre går ut av videregående med helt imponerende vitnemål. Anzu Lovise Kvam, Simon Moritz Andersen og Hanne Inderhaug er noen av disse elevene, og de tre har nettopp fullført tre år på studiespesialisering hos oss.

Anzu Lovise Kvam  gikk ut av Vg3 med utrolige 18 seksere på vitnemålet.

– Jeg har jobbet jevnt, men har ikke droppet sosiale ting, forteller Anzu Lovise Kvam.  I tillegg til å jobbe godt med skolearbeidet har hun fått tid til 11 økter i uken med friidrett.

– Jeg har utnyttet mellomrommene i stedet for å for eksempel se på serier, tipser Anzu. Til høsten drar hun til NTNU på sivilingeniørstudier.

– Jeg har lært mye av å delta aktivt i timene og av å samarbeide med andre, sier Anzu. – Og fysikklæreren arrangerte flere fysikk-kvelder hjemme hos seg for at vi skulle bli bedre kjent, og jeg tror at det har hjulpet på læringen, mener Anzu.


Simon Moritz Andersen fikk 20 av 24 seksere på vitnemålet sitt. Han mener at jevn jobbing med fagene, selv om det ikke har vært prøve, har bidratt sterkt til det gode resultatet.

– Det er viktig å legge bort mobilen og annet som kan forstyrre, og heller ta flere pauser innimellom, anbefaler Simon.

– Å lese og skrive stikkord for hånd har fungert best for meg, og også å løse oppgaver, fortsetter han.

Simon presiserer også at det er viktig å av og til koble av fra alt skolearbeid. Han mener at det gode miljøet i klassen på Danielsen VGS også har gjort det enklere for han å takle skolehverdagen og å prestere faglig.

 

Hanne Inderhaug fikk 19 seksere på vitnemålet, og sier at det viktigste for henne har vært å planlegge og begynne tidlig i forberedelsene før prøvene, og å bruke undervisningen og fritimene til å jobbe. – Da har jeg kunnet jobbe jevnt hele året og også fått tid til annet på fritiden, forteller Hanne.

– I realfagene har det vært viktig å ikke gi seg før en virkelig skjønner det, og der har lærerne vært flinke til å hjelpe! Hanne har også hatt god hjelp fra gratistilbudet fra realfagsstudenter ved UiB, Ent3r-tilbudet.

This is a text block. Click the edit button to change this text.

X