Kan få elevene til å gjøre nesten hva som helst!

Kan få elevene til å gjøre nesten hva som helst!

Miriam Kleppa er kjent som blant annet gymlærer på skolen. Hun er også kjent for å «henge i» Lysgården med elevene:).
Vi har tatt en prat med henne om jobben hun gjør på Danielsen VGS, hvor hun har jobbet i ca 10 år. Hun underviser i kroppsøving og breddeidrett (KRIK-linjen).

– Hva er din motivasjon for jobben du gjør?
– Det er noe jeg trives med, og jeg trives på grunn av folkene jeg jobber med – både elever og lærere! Jeg trives også med fagene, og det er kjekt å se at elevene lykkes med ting og får mestringsfølelse, sier Miriam.

– Hvilke gleder og eventuelt sorger bringer lærerjobben med seg?
– Det å kunne jobbe med det som er interessen min – aktivitet av alt slags sort, er en stor glede, sier hun. – Og på KRIK-linjen planlegger vi ting som vi tror at elevene synes er gøy! Og vi kan faktisk få dem til å gjøre nesten hva som helst, og det gjelder både kroppsøving og krik, men særlig krik-linjen, mener Miriam og ler godt.
Miriam forteller at hvis elever har det vanskelig hjemme eller på skolen så tar hun det gjerne med seg hjem, og det påvirker en i hverdagen.

– Er det noen bestemt grunn til at du jobber akkurat på Danielsen VGS?
– Jeg gikk jo på Danielsen selv, både på ungdomsskolen og videregående, så følte meg hjemme her, trivdes godt og følte meg trygg. Jeg trodde derfor at jeg ville trives her som lærer også. Jeg var først vikar og begynte å jobbe her etter studiene. Og så er det troen, her kan jeg være hele meg, legger Miriam til.

– Kan du fortelle noe om deg selv som vi ennå ikke vet om deg?
Her er Miriam rett og slett litt tvilende til at hun har så mye spennende å fortelle! Men etterhvert kommer det fram at hun har «døgnet» tre døgn i strekk, noe hun fraråder på det sterkeste! Kanskje noen også er interessert i favorittpålegget hennes, for det er nemlig nugatti med banan på.

Vi takker for den gode praten:):

God på å sjonglere

X