Medalje for 40 år lang tjeneste

Medalje for 40 år lang tjeneste

IMG_1943

Grete Helene Skouverøe har fått medaljen for 40 år lang tjeneste ved Danielsen Videregående Skole. Vi gratulerer Grete og er imponert over hennes utholdenhet i tjenesten ved skolen.

– Det var både overveldende, overraskende og morsomt å motta medaljen, forteller Grete. – Jeg opplever det som en synlig og formell anerkjennelse.

Grete forteller at hun har blitt så lenge ved Danielsen VGS fordi skolen har vært en god arbeidsplass, som har vært godt administrert og som har hatt et inkluderende miljø.

– Det har vært spennende og jeg har opplevd det som et privilegium å få følge med, helt fra tiden da skolen fikk eksamensrett på 1970-tallet og fram til i dag.

Nå går Grete inn i pensjonistenes rekker. – Det er fremmed og rart å ikke skulle på arbeid, sier hun. –  Jeg har tillit til at Gud er med i denne nye fasen av livet.

Rektor Bård Hauge sier dette om Grete:
Grete Helene Skouverøe har arbeidet ved Danielsen Videregående Skole i 40 år, fra 1973 til hun nå i 2013 går for aldersgrensen. Hun har vært en trofast medarbeider i alle disse årene, og en stor elevflokk har nytt godt av hennes undervisning, først og fremst i norsk og fransk. Grete har kunstneriske evner innen musikk og malerkunst som hun har forvaltet til glede for venner og kollegaer. Hun er også interessert i litteratur og har fungert som skolens bibliotekar i en årrekke. Gjennom sin stillferdige væremåte og omsorgsfulle holdning har hun blitt til hjelp og trøst for mange som har hatt behov for noen å snakke med eller betro seg til. Vi ønsker henne mange og gode dager og år som pensjonist.

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

X