Misjonstur til Kenya i påsken

Misjonstur til Kenya i påsken

Vil du oppleve en annen kultur, bli kjent med andre kristne, lære mer om Gud, utvikle deg som person og ha det kjempe gøy? Dra på misjonstur med kristenrussen!

Hvert år arrangerer kristenrussen misjonstur for avgangselever. En kan reise til blant annet Kenya og India.

Magnus og Helene i 3G har nylig vært på kristenrussens misjonstur, og forteller videre om hvordan det var:

– Vi valgte å dra til Kenya i påskeferien. Vi fikk reise sammen med andre kruss og ledere fra hele Norge. I Kenya fikk vi oppleve mye!! Vi besøkte en jenteskole og et barnehjem. Vi var med på flere gudstjenester og delte vitnesbyrd. Hele teamet fikk besøke Mathare slummen og være med på prosjektarbeid der. Mathare ble et sterkt møte for oss alle. Å komme fra verdens rikeste land – til et sted hvor det bor nesten 1 million i blikkbokser. Vi ble utfordret på hvor urettferdig det er at vi skal ha det så utrolig godt i Norge.

Vi ble servert kenyansk mat og fikk også være med å tilberede chapati (en type afrikansk lefse). Det ble selvfølgelig også tid til safari. Vi så blant annet aper, sjiraffer og sebra.

– Vi har hatt det utrolig gøy og anbefaler misjonstur til deg også! Gled deg til mange nye inntrykk og opplevelser. Til alle dere i Vg1 og Vg2 –  DU kommer ikke til å angre! For mer informasjon om misjonstur med krussen, gå inn på www.nkss.no

– Er du russ i år, men visste ikke at du kunne reise på misjonstur? Fortvil ikke. Hva med å ta en DTS (Disippeltreningsskole) ved en av Ungdom i Oppdrag sine baser? Da får du tilbringe, ikke bare to uker, men 2-3 måneder med misjonspraksis i utlandet. For mer info om DTS, besøk www.ywam.no

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

X