Ny rektor

Styret for Danielsen Videregående Skole har i møte 25. februar ansatt Bård Hauge som rektor ved skolen fra 01.08.2010.  Han er i dag studiesjef ved NLA Høgskolen der han har hatt ulike stillinger siden 1996.

Bård Hauge er 55 år og bor på Askøy.  Han er utdannet misjonskandidat på Fjellhaug og cand. theol. på Menighetsfakultetet og tok Master of Sacred Theology (MST) ved Concordia Theological Seminary, USA. Han har studert japansk i Japan og har grunnfag i japansk fra Universitetet i Bergen.

Hauge har vært marineprest på Haakonsvern og misjonær i Japan for NLM i periodene 1980-96 og 2006-08. Her har han gjort tjeneste som menighetsprest, vært leder for ungdomssenter og lærer ved Kobe Lutheran Theological Seminary og Kobe Lutheran Bible Institute.

Han har hatt administrative stillinger i japanske samarbeidsorganer og den siste perioden vært stedlig representant for NLM.

HABA.BMP

Bård Hauge har også vært bysekretær for NLM i Haugesund før han ble tilsatt ved NLA Høgskolen i 1996. Han har hatt diverse tillitsverv i NLM både i Japan og i Norge samt i Den norske kirke som soknerådsmedlem på Askøy.

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

X