Nye lærere

Nye lærere

Eli-Anne Birkelund (øverst) og Kari Anne Johansen er to av de nye lærerne på skolen. Eli-Anne underviser i kroppsøving, Kari Anne i økonomistyring og i markedsføring og ledelse. De fikk tre spørsmål hver.

De hadde begge god kjennskap til Danielsen Videregående Skole fra før av. Kari Anne er oppvokst i Bergen og har en bror som har gått her. Hun har hørt at det er et veldig godt miljø på Danielsen. Eli-Anne har fem søskenbarn som har gått her, og har også hørt om skolen via andre kristne friskoler.

Det andre spørsmålet dreide seg om hvilke forventninger de har til jobben her.
De tror begge det blir veldig kjekt å jobbe med elever i denne aldersgruppen, og Kari Anne gleder seg særlig til å se elevene utvikle seg og modnes.

Å bli bedre kjent med kollegene og å ha et faglig miljø sammen med dem er også noe hun ser fram til.

Begge har fått et godt førsteinntrykk og føler seg veldig godt mottatt på skolen. Ved intervjutidspunktet hadde ikke Eli-Anne hatt undervisning ennå, men det ser veldig bra ut, sier hun. Kari-Anne har allerede opplevd mange engasjerte og positive elever, og som ryktet sier synes hun det ser ut til å være et godt miljø her. Litt vanskelig å finne fram i de lange korridorene, legger hun smilende til.

[007250]JOKA

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

X