Ønsker å vise elevene hvilken fantastisk verden Gud har skapt!

Ønsker å vise elevene hvilken fantastisk verden Gud har skapt!

Marie Nakken har jobbet på Danielsen i ca ett år, og underviser i naturfag, biologi, kjemi og matematikk. Hennes motivasjon for jobben er at elevene skal oppdage hvor fantastisk naturen, dyrene, kroppen og det biologiske mangfoldet er. Hun håper at de gjennom denne kunnskapen skal bli ekstra glad i naturen og på den måten ønske å ta godt vare på den!

– Jeg ønsker å se elevene motivert og engasjert, og at de med nye, faglige øyner skal se hvilken fantastisk verden Gud har skapt, forteller Marie.

Marie liker veldig godt skolens visjon om at vi er skolen der elevene blomstrer og håper at elevene kan blomstre i hennes timer.

Vi spurte om hvilke gleder, og eventuelt sorger, lektorjobben bringer med seg.
– Det er veldig gøy å være lærer og å se elevene forstå ting de ikke har forstått før, og å oppleve at når de jobber med ting så forstår de mer, forteller Marie. – Å teste ut nye ting synes jeg også er veldig gøy!

Marie har alltid drømt om å undervise i biologi på videregående, og når dette ble mulig kunne hun ikke la det gå forbi.

– Jeg ønsker å lære elevene å bli like glad i naturen som jeg er. Det er veldig fint at skolen er i sentrum, for da har man mange muligheter, som å utforske trærne i Nygårdsparken og naturen rundt Lille Lungegårdsvannet, eller dra i Akvariet, til VilVite eller på Naturhistorisk museum. Og hvis det ikke er mulig å gå ut med elevene så kan jeg ta med naturen inn, sier Marie.

– Kan du fortelle noe om deg selv som kan være interessant for oss andre å vite?:)
– Tja…., jeg kjører motorsykkel, og har kjørt i fire år!

Marie føyer til at hun håper å se mange av de tidligere elever fra Danielsen Ungdomsskole Bergen i gangene neste høst, fordi hun syntes det var veldig kjekt å jobbe på DUB. Men gleder seg til å se mange nye elever også!

Vi takker for en god prat!

X