Takker Gud for året på Cuyahoga

Takker Gud for året på Cuyahoga

– Helt fantastisk, svarer Bruno Estaban Rojas på spørsmålet om hvordan han opplevde skoleåret ved Cuyahoga Valley Christian Academy i Ohio. – Vertsfamilien min tok vare på meg som sin egen sønn, og det kristne miljøet var utrolig bra.

IMG_1272

 

– Jeg trodde jeg var kristen før jeg kom til CVCA, men fant etterhvert ut at det hadde jeg ikke vært. Jeg lærte veldig mye om Gud i løpet av året i USA, og livet har forandret seg helt etter dette. Nå vil jeg bare leve til ære for Gud, og jeg takker Gud for året jeg fikk på CVCA, forteller Bruno.

– Hvordan var den første tiden i USA?

– Det var litt vanskelig de første par ukene, men jeg fikk fort masse venner. Familien hjalp meg masse med språket, slik som lyder jeg ikke fikk til, svarer Bruno.

På fritiden trente han sammen med skolens beste basketballag og spilte soccer. Noe av det han kommer til å huske best fra skolen er musikalen de øvde på og framførte, og som han fikk en større rolle i. – Vi som spilte i musikalen ble som en stor familie, fortsetter han.

 

På skolen hadde de et nytt fag hver skoletime. Han synes det var lett å få gode karakterer på skolen, og hvis en trengte hjelp var det bare å spørre lærerne, som så gjerne ville hjelpe. De fikk mange lekser, men det var enkelt, så det gikk helt fint.

Bruno forteller at han ikke savnet noe fra Norge når han var i USA, bortsett fra vennene i starten. – Det er litt kjekt og samtidig veldig trist å være tilbake i Norge igjen, sier Bruno, som helt klart kunne tenkt seg å være på CVCA mye lenger.

– Opplevelsen med Gud var det viktigste jeg har med meg videre fra CVCA. At Gud leder min vei vil forandre livet mitt for alltid, sier Bruno glad.

– Og så kunne jeg ikke fått en bedre vertsfamilie, avslutter han.

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

X