To vinnere under fylkesmessen for ungdomsbedrifter!

To vinnere under fylkesmessen for ungdomsbedrifter!

Under gårsdagens Fylkesmesse for ungdomsbedrifter i Hordaland vant to av bedriftene fra Danielsen VGS! Bedriften Green Deal vant 2. plass i konkurransen «Beste kundeopplevelse på nett» og Bambu vant 3. plassen i samme konkurranse. Vi gratulerer Green Deal og Bambu med prisen!!

Leander og Elias (til venstre) i Bambu forteller at de synes det har vært spennende å jobbe med med ungdomsbedriften, og at de har lært mye gjennom prosessen. Vannflasken de selger har både et miljøaspekt og et bistandselement ved seg.  Flasken er laget av bambusfiber og ikke av plast som er det vanligste. Dessuten går 10% av overskuddet til Charity Water.

Green Deal ønsket å lage noe med miljøfokus, og selger små fruktnett til å ta med når man er på handletur. Disse er laget av resirkulert plast og er ment å skulle erstatte de tynne plastposene som vi tar i butikken og putter frukten oppi (og som oftest ender nokså raskt i plast-bosset). Undertegnede syntes fruktnettene var så fine at hun like godt kjøpte med seg tre stykker:).

Alida, Mathilde, Sara og Karoline i bedriften Green Deal

For å vinne disse prisene har bedriftene laget en nettside som profilerer bedriften sin på en god måte i forhold til sin målgruppe. Sidene deres er brukervennlige og har god teknisk funksjonalitet der blant annet en sikker betalingsløsning er ivaretatt.

Deltakerne i Green Deal var Live Mari Beck-Sørensen, Karoline Bredholt, Sara Helen Birkeland Skjerping, Nassar, Mathilde Beate Nordanger Nassar, Malene Vatnøy, Linnea Yliane Sandal og Alida Skuleskard.

I Bambu deltok Hedda Eide Borge, Tobias Hamre, Camilla Johnsen, Leander Kjerrgård Moxness, Elias Lavik, Alida Tessem og Hannah Othilie Rønnhovde.

I lenkene kan man lese litt om de to bedriftene og hva de tilbyr, og se på bilder fra fylkesmessen.

https://greendeal1.wixsite.com/greendeal

https://www.bambu-ub.ml/

Om Ungt Entreprenørskap, som står bak konseptet «Ungdomsbedrift»,  kan du lese her:

https://www.ue.no/Hordaland/Om-oss

https://www.ue.no/Hordaland/Om-oss/Visjon-formaal-og-verdier

X