Skolen der unge mennesker blomstrer

- i faglig utvikling, i personlig utfoldelse og i møte med Guds kjærlighet.

Siste fra skolen

Front-1

 Om skolen

Profil

 Vi vil være en kristen videregående skole for alle, og tilbyr et sunt og trygt læringsmiljø med rom for personlig utvikling, fremgang og trivsel. 
.

Lokalene

Vi holder til i historiske, men moderne og trivelige lokaler i Nygaten i Bergen sentrum. Fra skolen tar det 5 minutter å gå til Bystasjonen og Torgallmenningen. 

Lærerne

Våre lærere har høy faglig tyngde og integritet. De er opptatt av at elevene trives og lærer mest mulig, og vil motivere elevene til å yte sitt beste.
.

Miljøet

Høy trivsel og et inkluderende fellesskap med god takhøyde kjennetegner skolemiljøet her hos oss. 
.

Studietilbud

Studiespesialisering

Hos oss kan du ta studiespesialiserende utdanningsprogram Vg1, Vg2 og Vg3 og påbygg til generell studiekompetanse etter to år på yrkesfaglig utdanningsprogram. Vi tilbyr mange ulike programfag. 
.

Helse- og oppvekstfag

Helse- og oppvekstfag passer for de som  trives med å yte omsorg for andre, enten det gjelder mennesker i en vanskelig livssituasjon, eldre, små og større barn eller syke.

Forskerlinjen

Forskerlinjen er for de elever som ønsker å fordype seg i realfagene, og som trives med utforskende arbeidsmåter. På forskerlinjen jobber en mye i team og med formidling av forskningsresultater.
.

Vg2-år i USA

 Hos oss kan du på Vg2 studiespesialisering søke deg til et Vg2-år i USA. Vi har to kristne samarbeidsskoler i USA, og hvert år reiser inntil 30 Danielsen-elever for å gå på skole der, hvor de bor på internat eller hos amerikanske vertsfamilier.
.

Front-2
Front-3

Hvorfor oss?

Skoleår i USA

Kan du tenke deg å tilbringe et skoleår i USA? Da bør du begynne på Vg1 studiespesialisering her hos oss. Vg2 tar du så på en av våre to samarbeidsskoler i USA, for deretter å fortsette på Vg3 her på Danielsen når du er tilbake igjen i Norge. 
.

Egen MAC

Skolepengene hos oss inkluderer obligatorisk leie av MAC, som alle elever får utdelt når de begynner her.

Godt læringsmiljø

Elevene kan fortelle om et godt og åpent læringsmiljø hvor man opplever å bli akseptert for den man er. Skolen tilrettelegger for et godt læringsmiljø gjennom tydelige lærere, miljøturer i begynnelsen av Vg1 og miljødager i Vg2 og Vg3. 
.

Utenlandsekskursjoner

Elever ved Danielsen VGS har mange muligheter til utenlandsekskursjoner, som Tyskland, Frankrike, England, Spania, Israel, Serbia, Japan og USA.
.

Hva andre sier

Inkluderende miljø

Her blir du akseptert som den en er, en trenger ikke å være lik alle andre.
– Johanna Magdalena Husebye, tidligere elev

Gode lærere

Lærerne her er positivt innstilt, de er interessert i det de snakker om og greier å lære det vekk. 
– Askil Husdal Øye, nåværende elev