En skole for alle

– midt på Karmøy

Søk skoleplass

på Karmøy
Praktisk informasjon

Her kan du lese om noen av de mange gode grunnene til å søke på skoleplass hos oss.

Les mer om hva som skjer på skolen.

Vi ønsker å se hver enkelt elev og arbeide for en trygg og inkluderende skoledag, både i timer og friminutt. Gode og kristne verdier ligger til grunn for alt vårt arbeid.

Hvorfor velge oss

Søk skoleplass
Dyktige lærere

Høy faglig standard på undervisningen er viktig når man driver skole. Samtidig søker vi å ha nye og gode læreverk til enhver tid.  

Kristne verdier

Vår læreplan bygger på tradisjonelle kristne verdier, og dette søker vi å synliggjøre i alt vårt arbeid. Samtidig skal vi vise respekt for annerledes tenkende.

Ipad

Alle elever ved Danielsen får Ipad som skal brukes i skolehverdagen og til hjemmearbeid. Vi ønsker å ta i bruk digitale hjelpemidler som kan fremme læring.

Leksehjelp

Det er viktig for oss at elevene opplever mestring og trivsel i en hektisk hverdag. Tre dager i uken tilbyr vi leksetid på skolen.

Siste nyheter

Se hva som skjer på skolen vår.

Hva forteller elevene?

Anniken Saltnes Larsen

Jeg ble sett uansett hvordan jeg følte meg. Lærerne visste liksom hva jeg trengte, og det var voldsomt trygt og godt. Det hjalp meg i møte med fagene og i klassemiljøet vårt.

Marita Lidal

Dersom jeg skal beskrive skolen med ett ord, så må det bli inkluderende. Jeg opplevde et miljø som var åpent for diskusjoner og hvor man fikk være seg selv og ha egne meninger.

Om Danielsen ungdomsskole Karmøy

VÅG Å TENKE! VÅG Å TRO! VÅG Å LEVE!

«En Danielsen-skole skal i all sin virksomhet søke å skape et læringsmiljø som fremmer et kristent helhetssyn på livet, forankret i troen på Gud som skaper og frelser ,slik dette er uttrykt i Bibelen og de evangelisk-lutherske bekjennelsesskrifter. Skolen vil i alt sitt arbeid gjøre Kristus kjent for elevene, slik at Han kan bli trodd og etterfulgt.I forståelse med foreldrene og i respekt for elevene vil skolen formidle kunnskap, inspirere til læring og utvikling av hele mennesket for å utruste elevene for et godt og ansvarlig liv i hjem, samfunn og menighet.I møte med elevene, i og utenfor skolen, er hele personalet medarbeidere og forbilder og har et ansvar for å fremme skolens overordnede formål.»Utdrag fra Danielsen-skolenes formål

Meld deg på vårt Nyhetsbrev
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Takk for at du meldte deg på nyhetsbrevet vårt.
Ups! Noe gikk galt. Forsøk igjen.