Hva lærerne sier

Spennende

Jeg trives veldig godt her på Danielsen, trives i lag med ungdom og kolleger. Det å få jobbe med ungdom er spennende, menneskelige relasjoner er artig og utfordrer meg. Det at jeg kan få lov til å lære å kjenne elevene over tid og se de i en utvikling, er spennende. Jeg får sett både hvordan de er i situasjoner hvor de trives godt og som de behersker, og i slike som de ikke behersker og trives særlig godt i.
 – Bjørn Dahl, lærer

Givende

Jeg blir bare mer og mer glad i jobben. Er veldig givende å være sammen med elevene. Spennende å se at de lærer og utvikle seg, og det å få lov å være med å utruste de til et videre liv er utrolig flott. Så er det fint å være en del av kollegiet. Det er stimulerende, flinke folk som ønsker å se elevene. Fint å få være med å vise det kristne menneskesynet i hverdagen, at det er det som ligger i bunn.

-Alvrun Hagerup, lærer og rådgiver

Elever tar ansvar

Veldig kjekt og lærerikt å være her på Danielsen, å få lov til å legge til rette for at elever kan blomstre, bli respektert, lære å respektere andre og få være seg selv. I tillegg til faglig og personlig utvikling vil vi se åndelig utvikling hos elevene. Det er spesielt å se elever som tar ansvar for skolemiljøet gjennom æresuken og ved å ha bønn og lovsang flere ganger daglig på skolen.

-Kari Anne Johansen, lærer og inspektør

En offensivitet og glød

Jeg begynte som tilfeldig ringevikar på skolen og følte at kollegaene hadde en genuin interesse for meg som kollega, selv om jeg «bare» var vikar. Kjente at det var et veldig stort rom for meg som menneske og lærertype. Og så er det en positivitet i lærerstaben som er løsningsorientert. En offensivitet og glød for å lage en god skole. En ser på eleven som en ressurs og som et helt menneske, ikke kun fokus på læring av kunnskap.

-André Otterskred, lærer

X