Hvorfor velge oss?

Dyktige lærere

Høy faglig standard på undervisningen er viktig når man driver skole. Samtidig søker vi å ha nye og gode læreverk til enhver tid.  

Kristne verdier

Vår læreplan bygger på tradisjonelle kristne verdier, og dette søker vi å synliggjøre i alt vårt arbeid. Samtidig skal vi vise respekt for annerledes tenkende.

Ipad

Alle elever ved Danielsen får Ipad som skal brukes i skolehverdagen og til hjemmearbeid. Vi ønsker å ta i bruk digitale hjelpemidler som kan fremme læring.

Leksehjelp

Det er viktig for oss at elevene opplever mestring og trivsel i en hektisk hverdag. Tre dager i uken tilbyr vi leksetid på skolen.

Hva forteller elevene?

Anniken Saltnes Larsen

Jeg ble sett uansett hvordan jeg følte meg. Lærerne visste liksom hva jeg trengte, og det var voldsomt trygt og godt. Det hjalp meg i møte med fagene og i klassemiljøet vårt.

Marita Lidal

Dersom jeg skal beskrive skolen med ett ord, så må det bli inkluderende. Jeg opplevde et miljø som var åpent for diskusjoner og hvor man fikk være seg selv og ha egne meninger.

Søk skoleplass

Velkommen til å søke skoleplass hos oss. Du vil få tilbud hvis/når det blir ledig plass. Søknaden er ikke bindende før kontrakt er signert.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Takk for at du meldte deg på nyhetsbrevet vårt.
Ups! Noe gikk galt. Forsøk igjen.